András

András

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

Gyermekkorom óta táncolok, 14 évig versenyszerűen táncoltam, így a mozgás az életem szerves részévé vált. A Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem, mint modern társastánc pedagógus. Jelenleg a lindy hop-pal is ismerkedem. Az életemet a zumba tette igazán teljessé! Gyere próbáld ki TE is! :)

Anita

Anita

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

Sziasztok Anita vagyok!

Gyerekkorom óta a zene az életem része. Előbb ráztam a hátsóm, mint járni tudtam volna. Amikor a szüleim le akartak foglalni csak feltekerték a hangerőt és én kifulladásig tomboltam a nagyszobában, sőt kifejlesztettem a hangfalak előtt történő szundikálási képességet is. Mikor ez már kevésnek bizonyult, sporttal próbálkoztak.

Általános iskolában 5 évig atlétikáztam és mellette kemény 2 hónapot balett órákra is jártam, de tudtam, hogy a rózsaszín tüll szoknya nem az én világom. Középiskolában próbálkoztam a latin tánccal, de a folyamatos partner hiányában alább hagyott a lelkesedésem.

Amikor Budapestre költöztem, próbáltam rátalálni arra, ami igazán feldobná a hétköznapok monotonitását. Egy évet hastácra jártam, majd egy szinpadi tánc csoporthoz csatlakoztam, de nem találtam a helyem, míg meg nem láttam a Zumbát a tánciskolák kínálatában. Az első óráról úgy léptem ki a kapun, hogy...igazából ki se mentem, mert maradtam a következő órára is! :)
Tele voltam energiával, boldogsággal és másnap hatalmas izomlázzal! Éreztem, hogy végre megtaláltam amit kerestem és azóta is rabja vagyok.
Ha szeretnéd átélni a fergetes hangulatot, a jó zenéket és pörgős koreográfiákat gyere és tombolj velünk!
Ui. : Törcsit, vizet és magadat ne hagyd otthon a többiről gondoskodunk! :)

 

 

Blanka

Blanka

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.Zumba reg; Toning, Licensszel rendelkezik kifejezetten erősítő jellegű Zumba reg; órák tartásához.

Blanka vagyok, 1989-ben születtem. A tánccal gyerekként ismerkedtem meg, amikor édesanyám elvitt a Formációs Táncok Magyar Bajnokságára. Azonnal beleszerettem a zenékbe, a ruhákba, a mozgásba és a varázslat azóta is tart.

Miskolciként 6 évig a Ködmön TSE, majd 3 évig a Lazúr KTSE tagjaként élvezhettem a latin táncok világát, ahol tanáraimtól nem csak egyre bonyolultabb lépéseket és koreográfiákat tanulhattam, hanem a tánc iránti szeretetemet és tiszteletemet is elmélyítették. Sajnos csapatomtól el kellett búcsúznom, mivel további tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen folytattam.

Az életem teljesen megváltozott, egy azonban megmaradt: a tánc. Még ha egy kicsit más formában is. Megismerkedtem a salsával és a zumbával, ami egy teljesen új életérzést nyújtott számomra. A régóta ismert táncokat új megvilágításba helyezte és én újra rácsodálkozhattam a szépségükre. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a latin ritmusokat és szeret mozogni. Ha a zumbára gondolok a következő dolgok jutnak eszembe: jókedv, nevetés, csípőmozgás, törölköző, víz, öröm és jóleső fáradtság az órák végén. Amellett, hogy formáljuk az alakunkat egy jót bulizunk és új emberekkel is megismerkedünk. A zumbának köszönhetően számos új barátságra tettem szert és ami a legfontosabb számomra, hogy még egy szörnyű nap után is vissza tudja adni az életkedvemet akár egyetlen letáncolt zumba koreográfia is.

Dávid

Dávid

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.Zumba reg; Basic2, Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához különleges ritmusokkal rendelkező táncokban is, mint például a Hastánc, Flameco, Tangó, Samba.Zumba reg; Gold, Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartására az idősebb korosztály számára.Zumba reg; Toning, Licensszel rendelkezik kifejezetten erősítő jellegű Zumba reg; órák tartásához. Zumba reg; Aqua, Licensszel rendelkezik vízben történő Zumba reg; órák tartásához.Zumba reg; Atomic, Licensszel rendelkezik Zumba reg; órák tartásához gyermekek számára.Zumba reg; Atomic, Licensszel rendelkezik Zumba reg; órák tartásához gyermekek számára.

1997 óta táncolok.  2003 óta tanítok Standard és Latin-amerikai táncokat. 2008-ban szereztem másoddiplomát a Magyar Táncművészeti Főiskola Modern Társastánc tanári szakán.
    

  Eredményeim közé tartozik a Magyar Bajnoki bronzérem, Savaria Grand Prix bajnoki cím és számos belföldi és külföldi győzelem.


    A Standard és Latin-amerikai táncokon kívül szenvedélyeim még a Balett és a Salsa. E négy stílus számomra kiegészítik egymást, mint a tűz, a víz, a föld és a levegő.

    A táncban megtaláltam mindent, ami fontos: szerelmet, gyűlöletet, szenvedélyt és az összes elhasznált közhelyet, melyek nélkül minek is élnénk. Minden nap újat tanulok és majd akkor nem táncolok, ha már nem lesz ilyen nap.

 

A Zumbával Olaszországban ismerkedtem meg egy véletlen folytán. Teljesen megváltoztatta a fitnessről és egyéb táncstílusokról kialakult véleményem. Azóta tudom, hogy bármilyen tánc egyenes út a boldogsághoz. Csak a Zumbával rövidebb :)

 

Kétszer is gondold meg mielött eljössz a zumba órámra, mert valamilyen furcsa ragály terjed. Mellékhatások: eltűnik a stressz, lefogysz és levakarhatatlan lesz a vigyor az arcodról. :)))

Dorina

Dorina

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

Sziasztok!
Dorina vagyok. Egészen kisgyermek korom óta táncolok, általános iskolás koromban találkoztam először ezzel a mozgásformával. Két év ritmikusgimnasztika után rengeteg stílusba belekóstoltam, az utcai és hip-hop táncoktól a jazz-baletten át a musical világig. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a tánc az életem egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen része. A színház világban és több színpadi tánciskolában eltöltött évek után nem hittem, hogy jöhet még valami, ami teljesen elvarázsol és rabul ejt. Aztán egy olaszországi utazásom során találkoztam először a zumba szenvedélyes, latin dallamaival, amibe azonnal beleszerettem. Lenyűgözve néztem a zumbások felszabadult és önfeledt mozgását, ahogy jobbnál jobb, dögös mozdulatokat csinálnak, jobbnál jobb zenékre.  Ott eldöntöttem; én is ezt akarom csinálni! Azóta töretlenül tart az őrület, ezt nem lehet abbahagyni!  Ez a kis csoda széppé varázsolja a hétköznapokat, óriási energiát szabadít fel, adrenalin löketet ad. És hogy összekössük a kellemeset a hasznossal, égetjük a zsírt és hatékonyan formáljuk a testünket. Nincs több önbizalom probléma, szomorúság, nálunk télen is nyár van.  Legyél fiatal vagy idős , férfi vagy nő, profi táncos vagy egészen kezdő, a zumba tökéletes mozgás és szórakozás forma mindenki számára. Nem véletlenül ejtette lázba az embereket a világ minden táján, KÖTELEZŐ kipróbálni!!!! :)

Fedra

Fedra

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

Sziasztok, Fedra vagyok, félig görög, félig magyar, de egészében táncos. :)
Mindenem a tánc és a mozgás. az elmúlt húsz évben minden lehetséges táncformát kipróbáltam itthon is és Görögországban is, hogy megtalálhassam azt az egyet, ami igazán én vagyok...
De jelentem ilyen nincs :)
Balett, versenytánc, kortárs, modern, mindegyikből van bennem...
Talán ezért nagy szerelem a Zumba, mert sok mindent ötvöz és korlátok nélkül mindekihez eljuthat, mindegy, hogy milyen táncos,  vagy éppen nem táncos múlttal rendelkezel.

Nekem a tánc, a Zumba a szabadságról sz önfeledségről, a határtalan boldogságról szól, amit a legnagyobb szenvedéllyel adok át Nektek!
Várok mindenkit szeretettel!!! :)

Gábor

Gábor

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.Zumba reg; Toning, Licensszel rendelkezik kifejezetten erősítő jellegű Zumba reg; órák tartásához. Zumba reg; Aqua, Licensszel rendelkezik vízben történő Zumba reg; órák tartásához.Zumba reg; Atomic, Licensszel rendelkezik Zumba reg; órák tartásához gyermekek számára.

Gábor vagyok, 1980- ban születtem. 1991-ben ismerkedtem meg a versenytánc világával, amely azonnal magával ragadott. A 10 év versenyzés alatt a legjobb eredményeim között van Budapest és Országos Bajnokság II. helyezés , számos klubközi versenygyőzelem, és nemzetközi versenyeken döntős helyezések. Standard táncokból "A" osztályban, Latin táncokból "S" osztályban fejeztem be a versenyzést. 2000-től a színpadi táncok világába is betekintést nyertem. A tánc az életemmé vált, és mellette  már, a tanítás is.

A Zumba őrület engem is megtalált, és minden óra után egy plusz inspirációt ad a rengeteg kipirult arc, a fáradt de lelkes mosoly: Ez jól esett!

Kati

Kati

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.Zumba reg; Toning, Licensszel rendelkezik kifejezetten erősítő jellegű Zumba reg; órák tartásához. Zumba reg; Aqua, Licensszel rendelkezik vízben történő Zumba reg; órák tartásához.Zumba reg; Atomic, Licensszel rendelkezik Zumba reg; órák tartásához gyermekek számára.

1981-ben születtem, jelenleg két gyermekes családanya vagyok. Már 4 évesen klasszikus balettel kezdődött a táncos pályafutásom, amiből később átléptem a versenytánc csodálatos világába. 9 évesen indultam életem első táncversenyén, amit még 13 év versenyzés követett. "E" osztálytól az "S" osztályig végigjártam a rögös utat. Az évek folyamán Latin és Standard táncokból is sikerült Országos ill. Budapest bajnokságot nyernem, Savaria Grand Prix 4. helyet szereznem, és nemzetközi versenyekre eljutnom. A tánctól mindent megkaptam, amiről egy lány csak álmodhat, sőt így lett férj a táncpartnerből, akivel családot alapítottunk.

Egész életemet végigkísérte a tánc, a versenyzést felváltotta a táncoktatás, amiben szintén örömöt lelek, és így teljesnek érzem magam. Természetesen engem is megfertőzött a Zumba láz, amiből kigyógyulni nem tudok. Sőt ha lehet, Téged is megfertőzlek!

Gyere és próbáld ki nálunk a Zumbát, nem bánod meg!   

Nóri

Nóri

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

Sziasztok!
Nóri vagyok. Korábban többféle sporttal próbálkoztam, de mindig is a tánc vonzott igazán, csak egyvalami hiányzott hozzá: az önbizalom. A zumbát az első pillanattól kezdve imádom, a hangulat, a zene, a tánc teljesen magával ragadott és már az első óra után alig vártam, hogy jöjjön a következő. Számomra is hihetetlen, hogy több mint három éve zumbázom és ezalatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy abbahagyom, sőt ahogy kezdtem belejönni, egyre jobban és jobban tetszett. Később a zumba meghozta számomra a kellő önbizalmat a salsához és a társastánchoz is, így ma már el sem tudom képzelni az életemet tánc nélkül.
A zumbát azért ajánlom mindenkinek, mert mindegy hogy táncoltál már vagy teljesen kezdő vagy, nem számít a kor, sőt még pár sem kell hozzá, mégis megismerkedsz a latin táncok alapjaival, feltöltődsz, jól érezed magad és még a tested is átformálódik. Kell ennél több? :)
Gyere, és próbáld ki Te is!

Panni

Panni

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

 Sziasztok!
Panni vagyok. A mozgás mindig is része volt mindennapjaimnak.
Gyermekkorom óta nagy érdeklődéssel figyelem a tánc kultúráját. Több műfaj alaplépéseit is ismerem, de sajnos eddig nem igen volt lehetőségem komolyabban foglalkozni velük. A táncon kívül számos sportágat is kipróbáltam már. Általános iskolában és gimnáziumban az atlétikát és röplabdát versenyszerűen űztem.Állandó mozgásban vagyok, ez a hobbim, ez kapcsol ki a legjobban.


Ismerősök,barátok által találtam rá a Zumbára, ami az első perctől fogva magával ragadott. Napjaim szinte csak e körül forogtak, már reggel azt vártam, mikor mehetek újra órára. A megszállottja lettem (és azt hiszem ezzel még sokan így vannak :) ), és azóta se sikerült kiábrándulnom belőle.
A Zumba egyszerű, de nagyszerű! Ha szereted a latin zenét, a mozgást, a jó bulikat és a vidám társaságot, akkor Neked is itt a helyed köztünk!


Gyere és zumbázz velünk!!! :)

Sveti

Svetlana

Zumba reg; Basic 1 Licensszel rendelkezik Zumba reg; fitness órák tartásához.

2013-ban ismerkedtem meg a zumbával, de a sport mindig is jelen volt az életemben.
Amikor még Moszkvában éltem, több éven keresztül jártam ritmikus gimnasztikára.

2014-ben elkeztem a társastáncot és a versenytáncot is tanulni, amik nagyon jó alapot adtak nekem a zumbában. :)
Jellemző volt rám, hogy  szégyenlős, félénk és zárkózott ember, de a TÁNC teljesen megváltoztatta az életem és most pontosan az ellentéte vagyok a régi énemnek!
A Goldance-ben nagyon jó embereket ismerhettem meg, hálás vagyok érte a sorsnak. :)
Úgy döntöttem, hogy az életem minden percét a tánccal szeretném tölteni és megszerettetni a táncot másokkal.
Számomra megtiszteltetés megmutatni és megszerettetni valakivel a ZUMBA csodálatos világát!

Gyere és Táncolj! A jó hangulat garantált! :))))

Share
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!
Goldance

ZUMBA® and the Zumba Fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.
Website owned by Goldance TSE. Use of trademarks granted by Zumba Fitness, LLC.
Trademark license holder: Kreiter Dávid. Registration number: 92761